Sugen på att sälja din hemsida?

Har du en hemsida du är sugen på att sälja? Då har du kommit helt rätt. Vi på Kreddig tar gärna en titt på din hemsida för att se om den når upp till de krav vi har innan den placeras på vår plattform.

Att sälja hemsida kan vara ett svårt val och vi erbjuder därav en kostnadsfri värdering som inte knyter dig till något kontrakt. Bakom Kreddig står sajtägare som vet hur svårt det kan vara att släppa iväg sitt projekt.

Information vi behöver från dig för värderingen

URL

URL:en till sajten för att vi ska kunna granska sajten ur on-page och off-page-perspektiv.

Vinst per månad

Vinst sajten gör per månad. De senaste 6-12 månaderna.

Omsättning

Hur mycket omsättning sajten gör per månad. De senaste 6-12 månaderna.

Google Analytics åtkomst

För att kunna se vart trafiken kommer ifrån och om sajten är i gott skick (trafiken är stabil eller ökar).

Varför behöver ni all denna information?

Ju mer information du ger oss, desto lättare har vi att ge dig en uppskattning på vad du bör kunna sälja hemsidan för. Efter vi godkänt sajten kommer vi matcha den mot köpare på vår plattform, och de är ständigt sugna på att förvärva en ny sajt till sin portfolio.

Varför Kreddig?

Att sälja hemsida genom Kreddig ska vara enkelt. Min grundidé är att skapa en marknadsplats för hemsidor som granskas av kunniga sajtägare. Detta ger en trygghet för både säljaren och köparen, och ger båda parter bästa möjliga pris.

Att lägga ut sin sajt till försäljning på ett forum kan verkligen funka det också, och det är egentligen inget fel med det, men ofta får man oseriösa köpare som försöker pruta ner priset till orimliga summor. Dessutom är dessa forum idag tyvärr i princip döda, och det brukar därför vara ett lågt antal som kontaktar en via tråden man lägger ut.